Ετικέτες

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Σουπίτσα με Τουταμάκι (χειροποίητο χυλοπιτάκι από δίκοκκο σιτάρι {ζέας} με κατσικίσιο γάλα)

Υλικά
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1κουτ. γλ. κάρυ
1/2 κουτ. γλ. τζίντζερ
1 1/2 φλ. λάχανο ψιλ/νο
1 φλ. τουταμάκι (χυλοπιτάκι) από δίκοκκο σιτάρι με κατσικίσιο γάλα
λάδι
αλατοπίπερο

Παρασκευή
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το λάχανο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι 4 δάχτυλα κάτω από το χείλος ή ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ και το τζίντζερ. Αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά
και προσθέτουμε το τουταμάκι. Συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 10 λεπτά και σερβίρουμε τη σούπα μας ζεστή ή κρύα!

δείτε όλα τα βιολογικά χειροποίητα ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου